2023. augusztus 25. - szeptember 2.


Tibi a hegyről, Sunshine FM BIRTHDAY NIGHT
VIDOR Kert, Sunshine FM Kisszínpad (Nyíregyháza, Luther utca 8.)

A Mesterséges Intelligencia írta rólunk:


„Tibi a Hegyről egy magyar alternatív rock zenekar, amely 1994-ben alakult Nyíregyházán. A zenekar tagjai: Tibor Kovács (ének, gitár), Károly Tóth (gitár, ének), István Kállai (basszusgitár, ének) és Péter Tóth (dob)*

A Tibi a Hegyről 1996-ban adta ki első albumát, a "Tibi a Hegyről" címűt. Az albumon található dalok a magyar alternatív rock stílusát képviselik, és a zenekar sajátos humorérzékét tükrözik.

A Tibi a Hegyről azóta négy további albumot adott ki: "A másik oldalon" (1998), "A harmadik oldalon" (2000), "A negyedik oldalon" (2002) és "Az ötödik oldalon" (2004). A zenekar többször turnézott Európában, és fellépett olyan fesztiválokon, mint a Sziget Fesztivál és a Volt Fesztivál.

A Tibi a Hegyről egy népszerű magyar zenekar, amely a magyar alternatív rock színtér egyik meghatározó alakja. A zenekar zenéje humoros, eredeti és egyedi, és a rajongók körében nagy népszerűségnek örvend.”

*A zenekar tagjai helyesen: Podlovics Lajos (ének), László Gergely (ének, gitár), Szentpéteri Dániel (szólógitár, vokál), Chrien Gábor (ritmus gitár), Szalontai István (basszusgitár), Simon Tibor (dobok, vokál)


A koncert időpontja:

2023. szeptember 2. szombat 18.30

VIDOR Kert, Sunshine FM Kisszínpad


A programon való részvétel ingyenes!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.