2024. augusztus 23. - augusztus 31.


Jegyek

A VIP bérlettel rendelkező látogatóink mindenkinél előbb, már 2023. július 12-én (szerdán) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, a Szindbád épületében a Színház utca 2. szám alatt. Névre szóló bérletük felmutatásával mennyiségi korlátozás nélkül bármennyi belépőjegyet válthatnak - a szabad helyek függvényében. VIP bérletet az elővásárlási jogosultság napjain is lehet váltani!

Érvényes színházbérlettel rendelkező nézőink 2023. július 13. (csütörtök) reggel 7 órától 1 napos elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a fesztivál versenyprogramjának színházjegyeire Jegyirodánkban, névre szóló bérletük felmutatásával. Idén újdonság, hogy mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket - a szabad helyek függvényében. Akinek még nincs színházbérlete, az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására!

2023. július 14-én pénteken reggel 7 órától bárki számára elérhetőek majd a VIDOR jegyek személyesen a Jegyirodában, és még aznap 14 órától online is megvásárolhatóak lesznek.jegyarak_vidor_28354.PNG

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.