Aug. 27 - Szept. 4.


Like a Rolling Stone
Rózsakert Szabadtéri Színpad

Like a Rolling Stone

Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig


A BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult.  
Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett - nem mellékesen - a hazai nagyvállalatok top menedzserei.  
Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig.  
Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye.  
A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait.  
Az előadás 2017 őszén mutatkozott be a MOMkultban, azóta járt többek közt a pécsi Kodály Központban, az Ördögkatlan Fesztiválon is.


A helyreszóló regisztrációs díj hamarosan online is elérhető!
Eső esetén a Continental Arénában!

Szereplők

Zenekar: 

Bonus Track Band 


Szárvendégek: 

Ónodi Eszter, Fekete Linda, Thuróczy Szabolcs, Ódor Kristóf, Tasnádi Bence  

Előzetes
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.