Aug. 19. - Aug. 29.

Elmarad! Játék a kastélyban
Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpad

3 óra 10 perc
Szikora János

Sajtóközlemény a székesfehérvári Vörösmarty Színház: Játék a kastélyban című előadásának elmaradásáról és pótlásáról

Kedves Nézőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színház mára, 2020. augusztus 27. 19 órára meghirdetett nagyszínpadi VIDOR versenyelőadása, a Játék a kastélyban betegség miatt elmarad. A Vörösmarty Színház közleményben értesítette éjszaka társulatunkat erről, valamint arról is, hogy rettentően várták már, hogy újra nézők előtt játszhassanak, fél éves szünet után pont a nyíregyházi közönség előtt léphettek volna fel először. Őszintén sajnálják, hogy csalódást okoztak azoknak, akik várták az előadást, amit lehetőség szerint minél hamarabb pótolnak.

Az előadást várhatóan ősszel pótolja a székesfehérvári Vörösmarty Színház, a megváltott jegyek a pótelőadásra érvényesek lesznek vagy visszaválthatóak a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában (Nyíregyháza, Országzászló tér 6., Tel.: 06 30 3032875, 06 20 233 2926, 06 42 507006. Az előadás pótlásának időpontjáról később adunk tájékoztatást.

Megértésüket köszönjük!

Vörösmarty Színház, Székesfehérvár 

MOLNÁR FERENC 

Játék a kastélyban 

parádés szó- és szívpárbajok (komédia)

Színház az egész világ, és szerelmes benne minden férfi és nő! Molnár Ferenc elegáns komédiájában semmi sem az, aminek látszik. Az író a mesemondás virtuóza, világhírű darabja a Játék a kastélyban szellemes színpadi játék, elegáns komédia. A fehérvári előadás a Mohácsi-testvérek átiratából készült. A primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró oldhatja meg. Színházat látunk a színházon belül, ahol menthetetlenül összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház. De ki kell bogozni a szálakat? Mennyire fontos az igazság? A valóság vagy az illúzió tesz boldogabbá? 

Dramaturg: Perczel Enikő  
Látványtervező: Szikora János  
Súgó: Weil Szilvia  
Ügyelő: Horváth Iza  
Rendezőasszisztens: Vida Emőke / Tusor Regina  
Rendező: Szikora János 


Az előadás időtartama 3 óra 10 perc két szünettel (2 x 20 perc).

Szereplők

SÁGHY TAMÁS - Turai
BALLÉR BIANKA - Annie
GÁSPÁR SÁNDOR - Almády
KOZÁRY FERENC - Gál
ANDRÁSSY MÁTÉ - Ádám
KRICSÁR KAMILL - Titkár
JUHÁSZ ILLÉS - Lakáj

Előzetes
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.