2023. augusztus 25. - szeptember 2.


FORRÓ CSOKOLÁDÉ

Szakály György

FORRÓ CSOKOLÁDÉ

zenés komédiaA világhírű énekesnő, Lotti Goldberg húsz év után hazatér szülővárosába, hogy két jótékonysági áriaestet adjon a helyi kórház javára.

A helyzet pikantériája, hogy a támogatni kívánt kórház igazgatója, Robin az énekesnő egykori szerelme, akivel Lotti húszévesen, pár hónappal az esküvőjük után, egy külföldi ösztöndíj miatt kényszerült szakítani.

Bár hivatalosan sosem mondták ki köztük a válást, Lotti és Robin húsz esztendeje egyetlen szót sem váltottak egymással. Az énekesnő titkon abban reménykedik, hogy, akár a kihűlt csokoládéitalt, egy – már csupán papíron létező – házasságot is fel lehet melegíteni. Ennek érdekében élete legféltettebb titkát is kész megvallani egykori szerelmének...


Teszter Nelli rebbecen-zongoraművész és Nógrádi Gergely főkántor-író első közös színpadi művében a vérbő helyzetkomikum, a remekül megírt figurák és dialógusok, valamint az érzelmes, fülbemászó melódiák mellett az élet "bonyolultabb" oldala is fel-felsejlik, hiszen a jó színház mindig tükröt tart a nézőnek.

A fergeteges szórakozást ígérő, koncertszerű előadásban, melynek rendező-koreográfusa a Kossuth-díjas Szakály György, operaházi és operettszínházi művészek mellett a hazai könnyűzenei élet kiválóságait is köszöntheti a Fesztivál közönség.


Zongorán közreműködik: Teszter Nelli

Narrátor: Nógrádi Gergely


Rendező: Szakály György

Rendezőasszisztens: Barna Mónika


Az előadás időpontja:

2022. augusztus 28. vasárnap, 19.00

Váci Mihály Kulturális KözpontSzereplők

Lotti: Kun Ágnes Anna

Robin: Ács Bálint 

Mama: Falusi Mariann

Linda: Bíró Eszter

Polgármester: Egri László

Inez: Klein Judit

Archibald: Altsach Gergely

Szállodai alkalmazottak: a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatói

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.