Aug. 19. - Aug. 29.

Félkövérdőlt
Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara

50 perc

Bárány Bence és Mészáros Péter estje

Félkövérdőlt

Hány kiemelés kell, hogy felfigyeljenek rád?


Mészáros Péter és Bárány Bence slam poetry és spoken word estje azt az egyszerű kérdést járja körül, hogy miként látnak bennünket mások, ugyanakkor mi az, ami bennünk marad meg azokból, akikkel minden nap együtt élünk, dolgozunk, vagy épp csak elmegyünk mellettük a zebrán.

A nyomokban öniróniát és fekete bárszékeket tartalmazó előadásban olyan témák elevenednek meg, mint a szerelem, a világító WC ülőkék vagy a helyes beilleszkedés egy tízévesekből álló teniszcsapatba. Élethelyzetek, amelyekkel mindenki azonosulni tud, bár kérdés, hogy akar-e egyáltalán.

Bárány Bence és Mészáros Péter abszolút kedvenc slam szövegeikből szemezgettek és adtak nekik új értelmet egy egész estés produkcióban. A Félkövérdőlt című előadás látható volt Bécsben, Győrött, Szegeden, Dombóváron, Orfűn, a Trafó Kortárs Művészetek Házában pedig rendszeresen teltház előtt játszották, mert kivitték a fölös székeket, és a VIDOR Fesztiválon is pontosan annyi szék fog bekerülni, ahány néző eljön. Bárány Bence a Slam Poetry Országos Bajnokság többszörös második helyezettje és Slam Poetry Európa-bajnokság közönségdíjas. Grafikus, a VATES márka alapítója. Mészáros Péter országos slam poetry bajnok és a Slam Poetry Európa-bajnokság közönségdíjasa. Szabadidejében szomorú zenéket hallgat és animéket néz.


Fény: Lengyel Ákos

Produkciós menedzser: Czveiber Barbara

Promóciós fotó: Mezősi Kristóf

Előadás fotók: Csányi Kriszta


Az előadás időtartama 50 perc. 

Szereplők

Bárány Bence 
Mészáros Péter

Előzetes
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.