2024. augusztus 23. - augusztus 31.


Köszöntő

Hölgyeim és uraim, tisztelt közönség!


A VIDOR Fesztivál mindig is a találkozások kitüntetett terepe volt, valódi közösségi élmény. Az oldott beszélgetések, az örömöt jelentő emberi kapcsolódások, jó hangulattal, sok vidámsággal, zenével fűszerezve igazi ünnepet jelentenek.

„Az év legvidámabb hetén” idén is különlegesen színvonalas és értékes produkciókat láthatnak, az ország legkülönbözőbb teátrumait, együttesek és formációk színe-javát. A színházi versenyprogramban még soha nem volt ennyi ismert színművész, a Rózsakert Szabadtéri Színpad pedig már négy, parádés szereposztású produkcióval várja a közönséget.

Nyíregyháza Város Önkormányzatának támogatása, valamint a Fesztivál támogatóinak évről évre növekvő száma teszi lehetővé azt, hogy a VIDOR színvonala töretlen, sőt a Kossuth tér nagyszínpadán olyan nemzetközileg ismert fellépő ad majd koncertet, melyre még nem volt példa a VIDOR Fesztivál történetében.

A VIDOR Falu vendéglátói várják most is a gasztronómia kedvelőit, és ismét megtölti a Város tereit az immár a Fesztivál védjegyévé vált utcazene. Aki Nyíregyházán tölti ezeket a napokat, az a művészet segítségével éppen az élet szórakoztató oldalát tapasztalhatja meg, a humor ezernyi színét, árnyalatát fedezheti fel.

Kívánok Önöknek ezúttal is nagyon kellemes örömteli, felszabadult VIDOR hangulatot! 

 


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.