2024. augusztus 23. - augusztus 31.


Köszöntő

Hölgyeim és uraim, tisztelt közönség!


„Amíg tudsz nevetni, nem győztek le.”

Tom Clancy amerikai író gondolata mindig érvényes, de különösen illik az év legvidámabb hetéhez, amikor Nyíregyházán az önfeledt szórakozás veszi át a főszerepet. Aki képes humorral szemlélni az életet, az olyan tartalékokkal rendelkezik, mely átsegíti a legnehezebb élethelyzeteken is.

Ehhez járulhat hozzá immár huszonharmadik alkalommal a Vidámság és a Derű Országos Seregszemléje, mely ezúttal is változatos kínálattal, rengeteg élménnyel, pezsgő hangulattal várja Nyíregyháza lakóit és az idelátogatókat.

Látványos nagyszínpadi alkotásokkal, a vígjáték igazi klasszikusaival épp úgy találkozhatnak nézőink, mint egyedi, különleges csemegékkel, színházi versenyprogramunk ebben az évben is a humor legszélesebb spektrumából merítő produkciókat kínálja. Emellett lesznek koncertek, orgonajátéktól a világzene sztárjaiig, mutatványosok, bábosok veszik újra birtokukba városunk utcáit, újra nyit a VIDOR kert és a VIDOR falu, ahol a gasztronómia szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való ínyencségeket.

A VIDOR Fesztivál aktuális menetrendjének kialakítását minden évben rengeteg munka előzi meg. Munkatársaimmal már hónapokkal korábban azon dolgozunk, hogy nézőink mindenből a legjobbat kapják, mindenki jól érezze magát nálunk, akár egyetlen napra látogat el a fesztiválra, akár az egész hetet itt készül tölteni. A fesztivál mindnyájunk közös ügye, a közönség öröme, elégedettsége pedig minden erőfeszítést megér. Mert a nevetés valóban erősebbé tesz – együtt, közösséggé kovácsolódva nevetni pedig különleges élmény.
 

 


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.